+302332 503529 Θα χαρούμε να σας συμβουλεύσουμε προσωπικά

Impressum

Impressum

ACHALA natural products
Βιοτεχνία φυσικών καλλυντικών
Δ. Σολωμού 5
ΝΑΟΥΣΑ ΗΜΑΘΙΑΣ  –  ΤΚ. 59200

Αριθμός Φ.Π.Α.: EL 149873998

Tηλ.: 2332 503529  Κιν.: 694 1507725

E-Mail: info@achala.gr

Διευθυντής: Σύλβια Τσουρμήλ

Επίλυση διαφορών στην Ε.Ε.

Σύμφωνα με τον Κανονισμό για την Ηλεκτρονική Επίλυση Διαφορών σε Θέματα Καταναλωτών (Κανονισμός ΗΕΔ), θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε σχετικά με την ηλεκτρονική πλατφόρμα επίλυσης διαφορών (πλατφόρμα OS). Οι καταναλωτές έχουν την ευκαιρία να υποβάλουν καταγγελίες στην ηλεκτρονική πλατφόρμα επίλυσης διαφορών της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στο πλαίσιο: http://ec.europa.eu/odr?tid=321169617. Τα απαραίτητα στοιχεία επικοινωνίας μπορείτε να βρείτε παραπάνω στo Impressum.

Ωστόσο, θα θέλαμε να επισημάνουμε ότι δεν είμαστε πρόθυμοι ή υποχρεωμένοι να συμμετάσχουμε σε διαδικασίες επίλυσης διαφορών ενώπιον ενός συμβουλίου διαιτησίας καταναλωτών.

 Ευθύνη για το περιεχόμενο αυτής της ιστοσελίδας

Αναπτύσσουμε συνεχώς το περιεχόμενο αυτής της ιστοσελίδας και προσπαθούμε να παρέχουμε σωστές και ενημερωμένες πληροφορίες. Δυστυχώς, δεν μπορούμε να δεχτούμε καμία ευθύνη για την ορθότητα όλου του περιεχομένου σε αυτή την ιστοσελίδα, ειδικά εκείνων που παρέχονται από τρίτους. Ως πάροχος υπηρεσιών, δεν είμαστε υποχρεωμένοι να παρακολουθούμε τις πληροφορίες που μεταδίδουν ή αποθηκεύουν τρίτοι ή να διερευνούμε συνθήκες που υποδεικνύουν παράνομη δραστηριότητα.

Η υποχρέωσή μας να αφαιρέσουμε πληροφορίες ή να εμποδίσουμε τη χρήση πληροφοριών σύμφωνα με το γενικό δίκαιο βάσει δικαστικών ή κανονιστικών εντολών παραμένουν ανεπηρέαστες ακόμη και σε περίπτωση μη ευθύνης μας.

Αν παρατηρήσετε προβληματικό ή παράνομο περιεχόμενο, επικοινωνήστε μαζί μας αμέσως, ώστε να μπορέσουμε να αφαιρέσουμε το παράνομο περιεχόμενο. Μπορείτε να βρείτε τα στοιχεία επικοινωνίας στο Impressum.

Ευθύνη για συνδέσμους σε αυτή την ιστοσελίδα

Η ιστοσελίδα μας περιέχει συνδέσμους προς άλλους δικτυακούς τόπους για το περιεχόμενο των οποίων δεν είμαστε υπεύθυνοι. Δεν είμαστε υπεύθυνοι για τις συνδεδεμένες ιστοσελίδες, καθώς δεν έχουμε καμία γνώση αναφορικά με παράνομες δραστηριότητες τους και φυσικά δεν έχουμε αντιληφθεί τέτοιες παρανομίες. Εξυπακούεται ότι θα καταργούσαμε αμέσως τους συνδέσμους αν αντιλαμβανόμασταν παρανομίες.

Αν παρατηρήσετε παράνομους συνδέσμους στην ιστοσελίδα μας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας. Μπορείτε να βρείτε τα στοιχεία επικοινωνίας στο Impressum.

Πνευματικά δικαιώματα

Όλα τα περιεχόμενα αυτής της ιστοσελίδας (εικόνες, φωτογραφίες, κείμενα, βίντεο) υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Παρακαλούμε ρωτήστε μας πριν διανείμετε, αναπαραγάγετε ή αναδημοσιεύσετε το περιεχόμενο αυτής της ιστοσελίδας, όπως την αναδημοσίευση σε άλλους ιστότοπους. Εάν είναι απαραίτητο, θα ασκήσουμε νομικά δίωξη για την μη εξουσιοδοτημένη χρήση τμημάτων του περιεχομένου της ιστοσελίδας μας.

Αν βρείτε περιεχόμενο σε αυτή την ιστοσελίδα που παραβιάζει πνευματικά δικαιώματα, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Πιστώσεις φωτογραφιών

Οι εικόνες, οι φωτογραφίες και τα γραφικά σε αυτή την ιστοσελίδα προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα.